Om PerfectCatwalk


Er du til flot tøj til en overkommelig pris og vil du ikke gå på kompromis med kvalitet? Så er du havnet det helt rigtige sted!
PerfectCatwalk blev stiftet i 2010 og har siden været fast fashion online destination. PerfectCatwalk tilbyder Tøj, sko, accessorties til kvinder.  Vi vægter kvalitet, mode og design højt. Derfor er vi et website der samler alt hvad den modebevidste kvinde har brug for både i hverdagen og til fest. 
Vores mål er altid at tilbyde det nyeste trends på markedet og bestræber os at sælge unikt kvalitetstøj til priser, alle kan være med på.
Vi har varer i flere prisklasser, så vi rammer netop dit behov. Som en ekstra service har vi altid gratis fragt  – og hurtig levering. Udover at have rigtig gode priser, tilbyder vi gratis gaveindpakning. Derfor er PerfectCatwalk det oplagte sted at købe en gave til din veninde eller din kæreste. 
Hos PerfecCatwalk vægter vi den personlige kundeservice meget højt. Det skal være en behagelig oplevelse at handle på vores hjemmeside, og vigtigst af alt, så skal det være nemt! Derfor er du altid velkommen til at sende os en mail på info@perfectcatwalk.com eller  her, hvor vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.
Mvh.
PerfectCatwalk.com
CVR: DK-32898432